Tízparancsolat a jogállamiságról és a tisztességről: elvek, amik sajátíthatók mindkét oldalon.

A minimális bér emelése, jobb feltételek a munkalehetőségben, az árak csökkentése az alapvető élelmiszerboltokban, stb. Olvassál el bővebben a politikai párt Jog és Igazságosság alapelveit.

Az állam alapja a törvény. Csak akkor működik az állam, ha működik a törvény. Azt akarjuk, hogy legyen jogállamiság és minden, ami ide tartozik.

Az élelmiszerek árainak csökkentése – és az általános fogyasztási cikkek árainak csökkentése 10%al, mert más országban olcsóbbak. Az adó csökkentését betudja biztosítani az állam. Csökkentjük a megélhetési költségek hatékony kezelését az államban.

Növeljük a munkalehetőséget. Az állami tulajdonban lévő vállalatok, amelyek szükségesek lesznek alkalmazni diplomásokat állami segítséggel, kormányzati támogatásokkal és megkönnyebbüléssel a munkanélkülieknek.

A minimálbér növelése 800 €-ra havonta. Együtt az illetékek és jövedelemadók csökkentésével, egyensúlyban lesz a hiány, és végül növekszik a munkalehetőség.

Megoldjuk a kissebségi integrációt a nagyobb településekben. Igazságosság megkülönböztetés nélkül. Nem csak jogot, de kötelességet is a kisebbségnek.

Nyugdíjminimum 400 €, méltóságteljes öregségi nyugdíjasok, nyugdíjkorhatár 60 év. Tudjuk, hogy honnan szerezzünk erre pénzt. Eltávolítani az értelmetlen bürokráciát, hogy végül ne legyen teher az állam és a nyugdíjasok számára.

Az oktatás bírtok. Minél iskolázottabbak vagyunk, annál jobbak leszünk. Támogatjuk az oktatást és létrehozunk egy jobb iskolarendszert.

Bűnözés csökkentése az állami szabályozásban és a szakmai szemléletben. A legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre és a hatékony büntetésre fektetjük.

Az egészségügyi ellátás tisztességesen lesz biztosítva adózás bevezetése együttes felelőssége és kockázata életveszélyes áruk, így biztosítva az egészségügyi ellátás finanszírozását.

A politika az embereknek van. Jog és Igazságosság érdeklődéssel jön a polgárok számára. Elsősorban azokért vagyunk itt, akik támogatják az igazságot és igazságosságot. Számukra mi megteszünk minden tőlünk telhetőt.

Érdekli ennek a pártnak politikai elve? Ön tagja lesz az űrlap kitöltésével.